Busmor

Busmor 2020 "Busmoriska Mästarna", åk 3-5

Vi vill hälsa ditt barn varmt välkommen till årets Busmorläger! För deltagare som under året har gått i årskurs 3-5 består lägret av två heldagar utan övernattning, nämligen fredag den 12/6 och lördag den 13/6. Lägret börjar kl. 09:00 nere på parkeringen i Busmor och avslutas nere på samma parkering kl. 20:30. På grund av rådande situation så kan vi tyvärr inte ta emot besökare på lägerplatsen. Detta gäller även vid hämtning och lämning av deltagare som alltså endast sker på parkeringen.

I år står vi för redskap att äta på och med, därför behöver endast dryckeskåsa tas med för måltiderna. Det kommer inte serveras frukost, utan det förväntas man äta hemma innan man kommer.

Packlista:

• Oömma kläder efter väder

• Extra ombyte

• Varma kläder till kalla kvällar (mössa etc.)

• Handtvål

• Handduk

• Vattenflaska (max 1 liter)

• Dryckeskåsa

Packa i ryggsäck!

Frivilligt:

• Kniv

• Solskyddsfaktor

• Myggmedel

• Mygghatt

• Läsk och godis/snacks

Om det är några frågor kan ni kontakta Jonatan Rolands på 0700917316 eller via mejl: jonatan.frikyrkan@gmail.com

Busmor 2020 "Busmoriska Mästarna", åk 6 och uppåt

Välkommen till årets Busmorläger! För deltagare som under året har gått i årskurs 6 och uppåt kommer lägret att börja söndagen den 14/6 kl. 14:00 och sluta tisdagen den 16/6 kl. 21:00. På grund av nuvarande situation så kan vi tyvärr inte ta emot besökare på lägerplatsen. Detta gäller även vid hämtning och lämning som alltså enbart kommer att ske nere på parkeringen.

I år kommer vi att tillhandahålla tallrikar och bestick. Detta betyder att deltagarna enbart behöver ta med sig dryckeskåsa för måltiderna. Observera att det inte kommer serveras lunch på söndagen.

Det är viktigt att deltagarna är med och packar så att de hittar i sin väska. Märk alla saker med deltagarens namn. Packa allting i en och samma väska/ryggsäck. Ett tips är dock att dela upp packningen i mindre påsar i väskan.

Packlista:

• Sovsäck

• Liggunderlag (inte luftmadrass)

• Kudde

• Oömma kläder efter väder för alla dagar

• Underkläder och strumpor för alla dagar

• Underställ

• Varma kläder till kalla kvällar (mössa etc.)

• Handtvål

• Handduk

• Toagrejer

• Vattenflaska (max 1 liter)

• Ficklampa

• Tält om du kryssat i att du kan ta med tält i anmälan.

Frivilligt:

• Kniv

• Solskyddsfaktor

• Myggmedel

• Mygghatt

• Läsk och godis/snacks

Vid frågor kontakta Rickard Persson på 0768388989 eller via mail på: rickard.frikyrkan@gmail.com