Se påskmusikalen Vem är den mannen? på webben
Varmt välkommen till en exklusiv visning av påskmusikalen ”Vem är den mannen?” via webben! Föreställningen börjar klockan 19.00 på långfredagen och påskdagen.

Musikalen kommer att visas på den här webbsidan

På scenen återser ni karaktärerna från tidigare års uppsättningar. Musikalen handlar om mannen som är grunden till vår världs tideräkning - med särskilt fokus på vad som hände honom under en dramatisk påskhelg för snart 2000 år sedan.

Musikalen har skapats och framförts av Insjöns frikyrkoförsamling sedan ett tiotal år tillbaka. Någonstans mellan 15000 till 20000 besökare från stora delar av Sverige har sett föreställningen på plats i vår kyrka.

På grund av coronapandemin är årets musikal inställd. Istället visar vi en filmad version av 2019 års uppsättning på långfredagen och påskdagen 2020.

Återigen varmt välkomna att - om än på distans - fira den så livsavgörande påsken tillsammans med oss!