Tack!

2016 års upplaga av ”Vem är den mannen?” är nu till ända och vi vill utbrista i ett stort TACK! till alla som gjorde detta möjligt:


TACK! alla som har satt upp skyltar, hänvisat till parkeringsplatser, hälsat välkomna i entrén, räknat in publiken och visat tillrätta i salongen. TACK! alla som lagat mat och bakat och serverat fika till ensemblen, som bakat bullar och serverat fika till publiken. TACK! alla som byggt och målat scenen, designat, sytt, strukit kläder och skänkt tyger. TACK! alla som sminkat, stylat hår, skänkt smink och borstar. TACK! alla som burit rekvisita och scenografi och sett till att allt har varit på rätt plats vid rätt tid. TACK! alla som spelat musik, sjungit, körat och agerat. TACK! till alla som marknadsfört, regisserat, koreograferat, fotograferat, planerat, teckentolkat, som skött ljud, ljus och bild. TACK! alla som diskat, städat, plockat och hållit ordning.


TACK! alla ni som kom och tittade, ni som kom från Sammilsdals skola, Insjöns skola, Åkerö skola, Banérskolan, till er som rest långt och till er som kom från nära håll.


TACK! till alla som gjorde detta möjligt, och främst till vår Herre som gett oss kraft, inspiration, tålamod och glädje!

0 visningar