Hennes frukost, Kollationering och Ungdomsmöte

Lördagen den 22 var det full fart i kyrkan hela dagen. Först ut var Hennes Frukost, där Maria Ahlin höll ett angeläget föredrag om prostitution, människohandel och barnarbete. Ett 50 tal kvinnor var samlade och imponerades av unga Maria Ahlins engagemang och kunnande. Konceptet med frukost och ett intressant, givande föredrag är mycket bra och när Frida Park, en av innovatörerna frågade om det finns ett intresse för en fortsättning, fick hon ett självklart ja till svar. Så var det dags för kollationering till Påskmusikalen ”Vem är den mannen?” Det innebär startskottet för alla inblandade. Några nyheter presenterades av regissör Anders Ragnegård, producent Lennart Persson informerade om de olika ansvarsområden som finns i samband med musikalen och efteråt åts en god lunch. Församlingens ungdomspastor Fredrik Weijnblad har tillsammans med 16+ börjat anordna ungdomsmöten en lördag i månaden. I lördags var det andra i ordningen där man blandar musik, förkunnelse och tävlingar. Många slöt upp och det känns riktigt bra, säger Fredrik. 


Hennes frukost

En lördagsmorgon i november inbjöd Frida Parks husgrupp till ”Hennes frukost” . Konceptet är snygg dukning, god frukost och en intressant föreläsare.

Den här gången får vi besök av Maria Ahlin som kommer att berätta om sitt arbete i Freethem, en organisation som vill synliggöra och motverka all typ av människohandel. Ta med dig grannar, släkt och vänner till en viktig frukost i härlig gemenskap! Anmälan enligt affischen här bredvid.

0 visningar