Januari

Det är alltid speciellt att börja ett nytt år. Att få öppna en ny almanacka och inse att det inte är särskilt många veckor innan det är dags för påskmusikal och sedan är det ju vår! Men innan dess har vi en församlingshelg att se fram emot. Sista helgen i januari åker vi till Trunnagården i Orsa igen för några härliga dagar tillsammans. I utvärderingarna från tidigare år, har vi överlag varit väldigt nöjda. Missa inte den helgen!

Församlingen startar nu en 21 dagars fasta där var och en är med efter egen förmåga och vilja. Man kan fasta från vad man själv vill, t ex internet, socker, kaffe, övrig media eller som jag tror de flesta kommer att göra: en så kallad Danielfasta där man bara äter frukt och grönsaker och inget annat. Ett särskilt fastehäfte är utformat så att vi varje dag ber för något speciellt:

Dagens bön för församlingen

Dagens bön för Insjön

Dagens bön för dig och de dina

Även om du inte fastar, passa på att vara med och be för de olika böneämnena varje dag. Det blir en stark bön när vi kommer överens om att be:”Om två  av er här på jorden kommer överens om att be om något, vad det än är, så ska de få det av min Far i himlen. För där två eller tre är samlade i mitt namn, där är jag mitt ibland dem” Matt 18

Har du inte något häfte kan du ringa till Pia Park 070-777 07 34, så får du ett hemskickat.

Vi ser med förväntan fram emot det nya året och vår bön är att vi alla ska fördjupa vår relation med Jesus och varandra.

ETT GOTT VÄLSIGNAT NYTT ÅR!!

0 visningar