Nytt år

Vid varje årsskifte är det ofrånkomligt att man stannar till lite och tittar på året som gått och samtidigt lite nyfiket tittar framåt och undrar hur nästa år ska bli. 2013 var ett innehållsrikt år för vår församling och vi har fått se och uppleva Guds omsorg på många sätt. Vi är också väldigt glada och tacksamma för vår fina lokal som så snabbt kan göras om till en fantastisk festlokal. Både nyårsfesten och julfesten blev riktigt trevliga tillställningar med mycket folk och god mat till lättsam underhållning. Vi ber nu för 2014, att vi som församling än mer ska växa in i det som är vårt uppdrag.

1 visning

Visa alla

Supersöndag

Söndagsskolan fick en, i dubbel bemärkelse, flygande start då en örn (Benny Långberg) kom” flygande” in i den nära på fullsatta kyrkan. Temat för gudstjänsten var ”att hitta och behålla glädjen”. Tonå