Supersöndag

Söndagsskolan fick en, i dubbel bemärkelse, flygande start då en örn (Benny Långberg) kom” flygande” in i den nära på fullsatta kyrkan. Temat för gudstjänsten var ”att hitta och behålla glädjen”. Tonåringen Leo kom in på scenen och hade tappat just glädjen, och resten av gudstjänsten fick barnen hjälpa honom att hitta tillbaka till den genom att söka reda på lite tips ur ”Jesus akutlåda”. Gladare blevscenens Leo efter hand, men berättade att det är lätt att känna sig lite sämre än alla andra. Det var i det läget som dramat om den lilla örnungen(Josef Näs), kycklingen (Lizzie Långberg) och hönan (Jessica Isebrink) tog sin början. Örnungen trodde han var en liten kyckling när han egentligen var en stor örn. Det kom den stora örnen och hjälpte honom förstå. Gud har mycket mer för oss än vi själva tror och han har lagt i oss specifika gåvor som han vill att vi sträcker oss efter. På gudstjänsten barnvälsignades lilla Alde Weijnblad, dotter till Malin och vår ungdomspastor Fredrik.

8 visningar

Visa alla

Terminstart

Det är redan slutet på augusti och planering inför höststart på våra olika aktiviteter pågår för fullt. Som en härlig ”kick start” samlades många av oss i Kråkbodarna för ett sensommarläger. Temat för