Tackuari

Låt Kristi ord rikligt bo hos er med all sin vishet. Undervisa och förmana varandra med psalmer, hymner och andliga sånger och sjung till Gud med tacksamhet i era hjärtan. Kol 3:16


Vi har just haft församlingshelg på Trunnagården och en av högtidsstunderna var lördag kväll då vi alla delade med varandra något vi var tacksamma över. Efterhand som stort som smått nämndes, fylldes vi på insidan av tacksamhet och glädje.


Det ligger en stor hemlighet i att se på det man har och tacka Gud. Den tacksamheten ger kraft att bära det som inte är så enkelt i livet. Tacksamheten för oss in i Guds närhet, där Han möter oss, vänder sitt ansikte till oss och ger oss av sin frid. En frid som bokstavligt övergår allt förstånd och som stillar stormar och torkar tårar.


Februari kallas ”Vabruari” i folkmun. Låt oss istället kalla månaden ”Tackuari” och låta våra böner präglas av tacksamhet, låta Ordet bo hos oss och i våra familjer och låta det bli en självklar del av vardagen och vara ivriga att dela livet med Gud med varandra.


Var välsignad!


Mita


0 visningar